Hot.

Ingen aning om sommaren kommit hit nu eller om det bara är en random värmebölja, men varmt är det i alla fall. Har väll snittat 37 grader dom senaste tre dagarna.
Idag är det torsdag och jag börjar 18:00 för att sedan gå till helg, vi har snackat om att låna bil under helgen och bara cruisa omkring här i närheten. Men får väll se hur det blir med det.
Annars rullar veckorna bara på, inget unikt som händer om man säger så.

Effektiv.

En och en halv timma har jag suttit och försökt komma igång med läxläsandet. Blev som vanligt inget pluggat i helgen. I torsdags var vi och festade lite i La Brezza. Fredags chillade vi. Lördag skulle vi till IV men missade bussen så vi bangade och fortsatte köra här på Buena Vista hos en kille som fyllde år. Men efter 22:00 måste festerna vara tysta, vilket dom inte var. Hyresvärden gick mental, satt och mixtrade med elskåpen så elen kapades till alla lägenheter som festade. Våran ska vi dock ligga lugnt med ett bra tag till. Tydligen så slutade kvällen med att hyresvärden kastade vatten på en som skulle gå och fråga en sak för att senare hota att använda sin el-pistol.

Kvällen slutar med att lägenheten ovanför oss har översvämning och vatten rinner igenom vårat tak. Hyresvärden vägrade komma och hjälpa oss trots att vi inte har haft fest. (Förstår han dock.)

Dagen efter mådde jag bra och var nere i Santa Barbaras slum med Ludde och kollade på mexikansk korpfotboll.

(37 grader i skuggan idag.)

Exklusiv cribtour.

Ensam hemma och för att komma undan läxorna gjorde jag en liten cribtour av lägenheten.

Doing the Pacific.

Kom precis hem efter lite kvällssurf. Alltid trevligt i solnedgången.
Så har man även avverkat fem av veckans sex lektioner. Så snart är det helg, vilket nu för tiden är lika med Budweiser. Har dock någon feminist grej jag ska lämna in till morgondagens lektion i Gender issues in Marketing. Kommer bli intressant.

Nu har man varit här i mer än 1½ månad, känns som man kom igår samtidigt som det känns som man varit här hela livet. Man tar det goa vädret och livsstilen nästan förgivet nu. Rätt som det är är den här terminen över.

Vi har även fått besked om att vi måste bestämma oss snart för om vi ska bo kvar här på Buena Vista nästa termin. Känner personligen att jag helst inte bor kvar, skulle vilja bo på något ställe där kvoten ungdomar är större och man inte får vräkningsvarningar såfort man har efterfest på en fredag liksom. Läget här är dock klockrent, så blir nog till att flytta någonstans i närheten isåfall.

Nu ska jag iväg och köpa mjölk!

Hyffsat god.

Chillat igenom dagens lektioner och blev att dra och handla när man kom hem då jag endast levt på ägg senast dagarna.

Lite bacon, kalkon köttbullar (enda sorten köttbullar jag fann), 1.5 kg kyckling, ost, vitlök, avocado, bröd och vinägerdressing.

Fick något infall och gjorde för en gångs skull nyttig mat.


Börjar 18:00 imorgon, men blir nog plugga nästan hela dagen. Får dock inte missa Spurs mot Arsenal som går 11:45 här.

mm.

Efter en trevlig helg är det snart återigen måndag. Idag har jag återhämtat mig och legat nere och surfat ett par timmar med fidde. Perfekt väder, dock inte överdrivet mycket vågor. Klarade i alla fall ställa mig upp och åka med vågen för första gången idag, ganska okontrollerbart dock. Sjukt jobbigt att ligga och paddla i ett par timmar, blir nog saftig träningsvärk imorgon.

Nu blir det nog snart till att laga lite mat. Är det sol imorgon bitti drar jag nog ner och surfar när dom andra är i skolan, måste dock plugga med, inte det som man är sugnast på om man säger så.

the nutts.


Förhoppningsvis surf imorgon.

Väntar på att Fidde ska komma hem så ska vi dra och investera i våtdräkt och surf bräda. Känns som det kommer bli probs och jag kommer hem utan, men nu ska jag tänka positivt. Nöten!

Monster tisdag.

Den här tisdagslektionen i Marketing communications börjar mer och mer likna mina lektioner i steg 3 tyska under ettan. Jag fattar ingenting och har ångest inför varje lektion då det ständigt är diskussionsuppgifter i slutet. Guy är iofs ingen Lars och börjar inte skrika så det sprutar fradga ur munnen om man säger något som inte stämmer. Har dock aldrig lärt mig så mycket under så kort tid som jag gjorde av Lars, dock inte av passion för ämnet utan av ren och skär rädsla för honom.

Blev idag tilldelade våra slutporjekts grupper, hamnade med klassens geni. Säkert jättebra men man känner ju sig inte som en naturbegåvning när han sitter och sprutar ut kloka förslag medans jag inte hunnit fatta vad det är för ämne jag läser. Nejdå ingen fara med mig, bara det att alla andra ämnen är så chilla och sköna om man jämför med denna att jag drar parareller till den tyska men dock så lärorika era under gymnasiet.

Alla andra ämnen har jag med en och samma lärare, mrs. Julie. Förutom att det är förhör varje lektion är hon sjukt chill och har än sålänge nästan bara satsat på att vi ska lära känna alla i vår grupp. Lektionen börjar med quiz inlämning, fortsätter med en liten föreläsning där hon oftast babblar på om personliga erfarenheter som har med marketing att göra (ibland iaf), sedan säger hon att vi ska gå och hänga med våra grupper där det mest snackas skit då det inte är särskilt bråttom med saker och ting. Har en trevlig grupp, som består av allt från piercade surfing tjejer till 55 åriga latinare. Vår grupp har som projekt att sköta the ticket booth och ge folk sina platser på ett humor event i Santa Barbara. Komikern suger dock, men hon har varit med och tagit fram the Simpsons under sina glansdagar tydligen. I det andra ämnet jag har imorgon ska vi promota det hela och sälja biljetter. (Folk kommer dock kräva pengar tillbaka).

Aktivitet behov.

Måste börja surfa nu. Men antingen är man för bakis eller har för mycket plugg för att orka gå ner till surfbutiken. Men planerar preliminärt att gå ner under torsdag i alla fall. Jag är iofs "mycket snack lite verkstad" definerad nu för tiden.

Vi fick idag tre skrivbord, så vi har äntligen fått alla våra möbler. Ska försöka fixa en crib photoshot av lägenheten inom kort. Trodde dock allt skulle bli mycket trevligare när vi fått möbler, ser lika förjävligt ut. Får dock fixa lite affischer m.m.

Körde idag ett riktigt grisigt intervall pass, tar ungefär 5 minuter att återhämta sig mellan varje, så formen är ju inte i topp. Men den kommer när jag pressar vågor hela dagarna. Mr. Peshtiwar (Dr. Botani) slukade en Big Mac samtidigt som han sprang, en av hans specialiteér tydligen.

Klockan 12 här imorgon ska jag bänka mig för Champions League. Tottenham möter Werder Bremen i första omgången, ytterst spännande och roligt. Blir att sitta uppe och plugga ikväll/natt så jag slipper det imorgon och kan fokuser 100% på matchen.

Saknar hösten hemma!





Söndag.

Nu är det så mycket folk som klagar på min inaktivitet att jag börjar känna mig speciell. Finns inte sådär jätte mycket att skriva men får väll skriva alla vardagliga grejer som händer för eran skull.

Förra helgens riktigt tuffa bakfyllor gjorde att jag tänkte ta det lugnt den här helgen. Så blev det inte.
Efter 3 dagars krökande har jag kommit fram till att det är marmaris kuren som fungerar bäst för mig, dvs dricka 2.5l vatten innan man går och lägger sig.

Jag har även märkt att det är spontan kvällarna som alltid urartar. Igår satt jag vid datorn med softkläderna redo att lira något skjutspel med mr. Pesthiwar, helt plötsligt har den mysiga och rofulla stämningen i rummet förvandlats till en stämning som bara kan finnas klockan kvart i två på en go bar i Vasa (se chez). Jag tar på mig jeans och är helt plötsligt redo för IV, tar en öl eller två (som alla gör), sen sitter vi i en luckycab påväg till Isla Vista. Allt skedde så snabbt att jag inte hunit dricka upp mina öl och går nu då omkring och velar med en påse bärs, redo att få saftig böter och spendera natten i ett amerikanskt häkte (hört många olustiga historier). Får förklara att polisen här är stenhård med att gå omkring med alkohol om du inte är 21, är du 57 och går omkring med en öppen öl får du vara beredd att bli behandlad på samma sätt. Nog förklarat, vi finner tillslut en fest, ganska fet fest, men mitt crew och jag gick lite emot klädkoden (vit XXXXL tisha och skatekeps) så vi känner oss jävligt vita. Stöter på en del bekanta från skolan och hetsar i mig mina sista öl. Kvällen är fortfarande ung men en polisrazzia ligger i luften, klockan är nu cirkus halv 12 och det börjar pratas efterfest med några blonda donnor.

Må låta bra men det var ovanligt nog ändå en korvfest vi hamna på. Dock en ganska trevlig sådan.
Ett par omgångar beer pong senare och man börjar längta efter sängen. Vi beger oss hem till ljuva Buena Vista och lyckas med hjälp av en flaska whiskey få igång ännu en efterfest. En grann lägenhet har en liten sammankomst och vi hamnar på något sätt där, whiskeyn har fått igång oss, vilket inte var jätte uppskattat, det var tydligen en myskväll vi hade crashat. No hard feelings men vi beger oss därifrån och nu är det äntligen dags för att sova. Klockan kanske har slått 2. Vi sitter ett bra tag och chillar tills jag tillslut lägger mig i sängen och precis när jag ska slå igen ögonen rusar Ludo och Emil in och behöver en vapendragare, jajaja tänker jag och är återigen påväg ut, klockan har slått halv 5, vi velar runt en stund bland några lägenehter men bestämmer oss tillslut för att gå hem till var och sig för att sova. När jag återigen kommer hem är förvånansvärt Fids och Peshti (rumskamrater) fortfarande vakna, mr. Gurr har även anlänt och kommer på den brillianta idén att shotta upp resten av whiskeyn. Och vem kan tacka nej till Gurra när han kör ett solo.

Den här bilden togs 06:08. Vi lyckas shotta upp whiskeyn tack vare ett bra tal angående att man bara lever en gång och efter en 5-6 sängfösare hade vi längre inget val, gå och lägga sig nu eller möjligtvis vakna upp på okänd destination.

Idag mår jag prima tack vare marmaris kuren, och duktige Peshti har nu börjat städa upp på slagfältet.

Har en liten artikel att fixa tills imorgon så tänkte lösa det nu. Peace out!

vrakus el vrak.

Vad som skulle bli en lugn helg är nu påväg att bli ett tre dagars marathon. Nu kör vi! Hoppas jag orkar plugga imorgon

okej.

Har inget roligt eller nytt att skriva tyvärr. Söp bort helgen och har idag fått ta igen de läxor jag egentligen skulle gjort i helgen. En glad nyhet är dock att det börjat komma surfbara vågor nu så blir väll att investera i en våtdräkt och en begagnad bräda inom en snar framtid.

Vi har fått ett köksbord med 4 pallar till. Även fått en liten stomme till våra sängar. Vi väntar fortfarande på skrivbord och ett tv-bord.

Idag var det läxförhör, imorgon är det läxförhör och inlämning, och på torsdag är det inlämning. Hyffsat mer att göra än det var på Polhem i alla fall. Ingen matte dock!

Vi väntar också på våra röstkort som är påväg. Har inte riktigt bestämt mig om det blir miljöpartiet eller nationaldemokraterna.

Hoppas allt är bra där hemma!
(blir nog att rösta blankt så ta det lugnt)


Dagens (andra) lookalike.

Kom på att jag har honom på facebook.

Pilson?                                                                           Bratt Hemera?

Lite av en bild orgie.

Jag håller vad jag lovat, här kommer bilder på cheerleaders, dom var dock inte så lättklädda som man kunde hoppats på.










Avslutar det hela med en Jesper Gibson lookalike. Framgår inte jätte bra av denna bild dock. Spelet som utövas är det mytomspunna beerpong. Har även en Pilzone lookalike i en av mina klasser, tror dock han droppa. Men ska försöka få bildbevis om jag träffar honom igen.

College football.

Har inte hunnit skriva på ett par dagar nu, men jag lever. Gårdagen var tuff och idag är det ännu tuffare att stiga ur sängen, men tydligen hade jag rätt roligt. Kvällen började med en oskyldig beerpong tävling. För dom som inte vet vad beerpong är, googla.

Trevligt spel iaf som med lätthet får dom mest stabila ölhävare (räknar dock inte in mig där) under golvet. Efter ett par omgångar blev det att man drog ner till La Brezza för lite spontant festande, slutade ungefär såhär.




Ikväll är det seriepremiär för skolans amerikanska fotbollslag så ska dit och kolla lite cheerleaders!

Imorgon är det plugg och samma på måndag då vi är lediga. Blev som ni kanske förstår inget L.A. denna helg.

Over n' out

Vardagsbekymmer.

Satan vad det luktar inne på toan nu, fyra killar, 1 månad, ostädat. Dock är det ett problem som ingen av vill säga till någon annan på grund av den stora möjligheten att dom då kommer utbrista "Vadå? Det har inte jag kännt" och då står man där med ansvaret att städa toan ensam eftersom ingen annan störs av problemet. Funderar dock att anordna någon slags turnering som ska avgöra vem av oss som med andningsmask, gumminhandskar och rengöringsmedel ska ge sig in och reda upp röran.

För utplock av diskmaskin har vi dock uppfört ett vattentätt system.


Väntande långhelg.

Denna helg blir hela fyra dagar då vi är lediga på måndag av för mig okänd anledning. Vi funderar lite på att ta tillfället i akt och dra in till L.A. för att gå i lite turistfällor. Detta är dock något som det pratats länge om utan att det planerats något så vi får väll se hur det blir.

Dagens lektion i försäljnings strategier med professor Gus är väll den enda kurs jag finner intressant hittils. Gus är en skön pensionerad 65+ som åtagit sig att studera en lektion i veckan för skojs skull. Blir dock lätt att man sitter och drömmer sig bort med företagsideér som man sedan skulle kunna sälja dyrt för att leva av på en strand resten av livet. Det är den känslan kära Gus i alla fall lyckas förmedla till mig.

RSS 2.0