Jullov.

Den här gången har jag faktiskt något att skylla inaktiviteten på; Internet har krånglat i nya lägenheten, men nu är jag tillbaka starkare än någonsin.
Här borta händer inte mycket roligt, det har varit monsun regn i 3 dagar och det kan tydligen hålla i sig i någon vecka till. Sen är jag typ den enda studenten kvar i hela Santa Barbara, dock kommer familjen + Inger på tisdag eller onsdag och lite senare även kusin Josefine (som studerar i Hollywood) med moster och morbror.
Jag har varit ute på klubb 2 veckor i rad och festat med folk som ska åka hem och det har väll varit blandade upplevelser, nu i onsdags kom jag inte ens in trots att Fidde var framme och viftade med sitt American Express för vakterna. Fidde kom dock in genom ett kryphål i säkerheten och kunde till och med beställa sprit i baren (dock somnade han sedan på toan). Men det var trevligt att slippa korvfest för en gångs skull även om stället nog skulle ha mest gemensamt med gothia discot om jag drog parareller med någon klubb där hemma.
Det regnar så jävla hårt att maten börjar sina, för jag vägrar lämna lägenheten. Får väll bli lök, ris och bbq sås till frukost, lunch, middag idag igen. En kebabrulle hade inte suttit fel nu.
Saknar er alla (nästan) där hemma! Peace out.

Värsta över.

Gjorde igår den jobbigaste tentan och det känns gött att den är över. Har nog aldrig pluggat så mycket som jag gjort denna och förra veckan. Nu har jag bara tre inlämningar och en presentation kvar av denna terminen och dom är så gott som färdiga. Ska uppdatera er om vad som händer när denna veckan är över. Nya grejer som flytt m.m. ska ske till helgen.

Studerar.

Mindre än 2 veckor kvar i skolan nu så det är lite körigt, fullt med redovisningar och finals (tentor). Så beror väll till störst del på det att jag inte orkat blogga. Ikväll har jag den redovisning och inlämning jag är mest orolig för. Vi har gjort en marknadsföringsplan för ett ......... honungs företag. En i gruppen kände en som säljer honung på Hawaii och han insisterade på att det var vårat kall.
Sedan att den jävla liraren inte dykt upp på våra gruppmöten har gjort detta till ett stort jävla frågetecken då vi inte vet något om företaget. Han är dock ett geni och vi ska träffas (om han har lust att dyka upp) innan lektionen och reda ut ett par saker. Annars flyter det på.

RSS 2.0