Jävlar vad han myser till det.

nu börjar hörnan bli riktigt god.
Har även inlett operation Garden. Vilket innebär att jag börjat så gräs på våran baksida så vi kan ha feting festerna.
Dag 2:
Blir att klä ut sig till Karl-Alfred på Halloween nu till helgen, dock har jag börjat få ont i halsen så får hoppas på att jag inte blir sjukare nu. Men på lördag morgon drar vi till L.A. och kollar lite NHL (L.A. Kings - New Jersey Devils). Är ju inget jätte fan av hockey men kan nog bli mäktigt. På söndagen kommer vi tillbaka hit till SB och drar upp det på söndagen för sista Halloween festandet.

Bojkottar hajen.

En 6 meters vithaj ska inte få sabba för mig, så nu kör vi.
Lite nervös ändå.
Var nästan för höga vågor igår. Kämpade i nästan en timma för att komma ut till bryt punkten, och när jag väl kom ut hade det hunnit bli mörkt.

Söndag.

Drog till Los Angeles, käkade lite köttbullar, sen drog jag hem.

Hyrbil!

Vi har denna helgen hyrt en bil. Idag har vi varit på ett shopping outlet i Camarillo hela dagen som ligger cirkus 1 timma härifrån. Fick tag i lite t-shirts i alla fall. Imorgon ska vi bege oss ner till IKEA och kika till L.A. lite snabbt. På IKEA ska det väll inskaffas lite grejer som får vårt hem att bli lite goare men även ätas lite köttbullar.
Känns som det kan bli lite fest ikväll. Nu ska jag laga köttfärsås med spaghetti.

jajaja.

Orkar inte blogga för tillfället. Blivit för slö. Men lovar fantastiskt spännande inlägg inom kort.
Helgen var rätt lugn. Veckan har varit full med midterms och andra uppgifter.
Back before you know it!

1 lektion kvar.

Har nu en lektion kvar denna vecka. Har varit ledig idag då min lärare ligger inne för någon operation.
Har mest softat hela dagen, kollat Paradise Hotel, surfat (pissvågor) och kollat Kungarna av Tylösand. Imorgon måste jag tyvärr plugga, ska skriva någon feminist artikel angående Coco Chanel.
Vet inte vad som händer i helgen för tillfället, skulle vara roligt att lämna Santa Barbara och kolla läget i L.A. eller liknande. Men vi ska ju iväg nästa helg så vi blir säkert kvar för omåttligt festande.

Farbror vidare mot öken.

Farbror har nu lämnat Santa Barbara för att dra vidare mot Phoenix för arbete. Vi spatsera runt lite i stan igår och var på någon fiskarefestival i hamnen. Han var lite jetlaggad så han var uppe vid 04:00 här imorse och hade hunnit med hela Santa Barbara innan han kom och väckte mig, då stack vi ner till stranden och surfade lite, värdelösa vågor dock. Sen visade jag skolan osv. Sa precis farväl och här sitter jag och faktiskt längtar hem lite. Hörde dock precis av syrran att det sög hemma med kasst väder så mår lite bättre med mina 28 grader här borta.
fint ska det va.
sedärja
Mats var sjysst nog att ta med sig lite plockgodis syrran plockat. Farbror hade även köpte lite bilar och marabou. Kan jag leva på ett tag.

Dåligt väder.

Riktigt skit väder idag. Det har regnat hela natten och idag är det bara 17 grader, känns som man är hemma igen.
Börjar skolan 14:20 idag, men tror inte jag har några läxor så ska väll bara chilla på det fram till dess. Måste dock iväg och storhandla mat. Finns väll inte så mycket mer att berätta. Peace out!

Vecka 9.

Precis hemkommen från skolan, var i stan och gjorde en undersökning. En skulle klä sig sloppy (jag) och en uppklätt och vi skulle se om det var någon skillnad hur folket som arbetade i butiker bemötte oss. Trevligt att slippa föreläsningssalen för en gångs skull.
Regnade för första gången sen jag kom hit inatt. Men nu har det ordnat upp sig, blåser dock en hel del. Men vi ska ner och köra lite kvällssurf nu. Ikväll måste jag skriva ett arbete till imorgon och måste även plugga in ett kapitel. Men alltid så det är, fram till tisdag är det rätt mycket, men på tisdag kväll kan man återigen gå in i soft mode. Måste även städa lägenheten snart då jag får besök av min kära farbror nästa helg. Blir nog en hel del strippklubb. Kanske inte, men har hört att Santa Barbara har andra kulturella sevärdheter, så ha inte för höga förväntningar Mats!

Klassisk helg.

Igår började vi kvällen med ett par omgångar beerpong här hemma hos oss. Sedan drog vi ut till Isla Vista för att festa loss, började rätt dåligt då vi inte hittade någon fest men vi fann tillslut en utomhus fest. På festerna dansar man inte, man torrjuckar. Poliserna kom dock rätt tidigt och avbröt och vi var tvungna att leta nytt tillhåll. Hittade en annan fest i ett beach house. Samma visa där, när vi ska bege oss blir Fidde tagen av polisen och får en bot för att ha gått omkring med öppen öl. Folket blir otaggat och vi bestämmer oss för att dra hem och avsluta kvällen, så blir det ack inte för mig. Jag hamnar på Rhinos Gentlemen Club (ja, en strippklubb), stannade där någon timma för att sedan gå till 7eleven där det är uppror för att korven är slut. Fullständig freakshow med alla aspackade och höga personer. Träffar även lite bekanta amerikaner som tappat bort en påse kokain (lugn mamma, jag har det inte så roligt). Bestämmer mig för att gå hem och däcka.
Första gången på strippklubb i alla fall. Var exakt som jag föreställt mig, dvs GTA style. Satt mest och flinade och höll i mina pengar. Blir nog ingen tradition.
Idag vet jag inte vad som händer, troligt att man går på det igen. Måste även börja plugga snart då vi har midterms om två veckor. Känns dock avlägset. Även sjukt att man inte vart i Sverige på 2 månader nu.

RSS 2.0